1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bayraklı'da Yaz Spor Okulları Başladı
Bayraklı'da Yaz Spor Okulları Başladı

Bayraklı'da Yaz Spor Okulları Başladı

Bayraklı Belediyesi tarafından her yıl binlerce çocuğu sporla buluşturan yaz spor okulları bu yıl da başladı.

A+A-

Bayraklı Belediyesi tarafından her yıl binlerce çocuğu sporla buluşturan yaz spor okulları bu yıl da başladı. 13 farklı branşta düzenlenen kurslar, çocukların yaz tatillerini hem eğlenceli hem de verimli geçirmelerini sağlıyor. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Tüm çocuklarımızı yaz spor okullarına bekliyoruz" diyerek çocukları bu etkinliklere davet etti.

13 Branşta Spor Eğitimi

Bayraklı Belediyesinin yaz spor okulları, çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerini desteklerken, sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarına da katkı sağlıyor. 5-13 yaş aralığındaki çocuklar, futbol, basketbol, voleybol, atletizm, tekvando, jimnastik, badminton, bale, kick boks, karate, güreş, masa tenisi ve muay thai gibi branşlarda eğitim alabilecek. Ayrıca, engelli sporcular için masa tenisi, dans, corn hole ve basketbol kursları da düzenlenecek. Kurslara katılmak isteyenler, Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisi’nde başvurularını yapabilir ve detaylı bilgi için 0232 371 23 00 numaralı telefonu arayabilirler.

Herkes İçin Spor

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Bayraklı Belediyesi olarak yaz aylarında da sportif aktivitelerimize ve kurslarımıza yaz spor okullarıyla devam ediyoruz. Bu sayede binlerce öğrenciyi sporla buluşturacağız. Spor ve sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla başlattığımız yaz spor okullarına herkesi bekliyoruz" dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.