1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Ziraat Bankası'ndan Açıklandı! 31 Ağustosa Kadar 1000 TL Hediye Alabilirsiniz...
Ziraat Bankası'ndan Açıklandı! 31 Ağustosa Kadar 1000 TL Hediye Alabilirsiniz...

Ziraat Bankası'ndan Açıklandı! 31 Ağustosa Kadar 1000 TL Hediye Alabilirsiniz...

​​​​​​​Kamu bankalarının en büyüğü ve en çok müşteriye sahip olanı olan Ziraat Bankası'ndan önemli bir duyuru geldi. 31 Ağustos tarihine kadar kampanya kapsamında 1000 TL hediye ödeme yapılacak.

A+A-

Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanya banka kartı ve kredi kartı kullanıcılarını ilgilendiriyor. TATİL SEPETİ’nden tek defada yapılacak 10.000 TL ile 19.000 TL arası taksitle ödemeler için 500 TL 20.000 TL ve üzeri peşin ödemeler için başvuru 31 Ağustos tarihinde son olacağı açıklandı. banka.com.tr, SMS kanalları ve bankkart mobil uygulama üzerinden başvuru için harekete geçmelisiniz.

SMS ile Başvuru Yapılacak

Ziraat Bankası kredi kartı ve bankkart kullanan müşterilerine tatil sepetinden yapacakları alışverişler için SMS ile başvuru imkanı oluşturuldu. 47 57 numarasına büyük harflerle TATİL SEPETİ yazıp gönderdiğinizde kampanyaya katılım sağlamış olacaksınız. SMS ile kampanya katılmak ve bankkart lira kazanmak için pankart pos cihazlarından alışveriş işlemlerinin yapılması gerekiyor. Kampanya dahilinde kazanılan bank kart liralar 7 Eylül 2023 tarihine kadar bakiyenize yüklenilecek ve kullanılmayan bankartlar bu tarihten sonra geri alınacak şeklinde açıklama geldi.

Kampanya Detayları Duyuruldu

Bankart lira hediyesi için Ziraat bank müşterisi olmak gerekiyor. Bir kampanyadan bir müşteri yalnızca bir defaya mahsus ödül alabilmektedir. Bankadan kazanılabilecek en çok hediye tutarı 1000 TL bankart liradır. Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterilerin harcamaları için geçerli sayılacaktır. Bireysel kartlar için yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilecektir. Bank kart business, bank kart Başak, ücretsiz banka ve banka kartları kullanılarak yapılan tüm işlemler kampanya için kullanılmamaktadır. Kampanyadan faydalanılan işlem sonrası iptal iade halinde bankart liralarda geri alınır. Müşterinin banka kumbarasında yeterli kadar bankart lira olmaması durumunda kalan tutar hesap özeti borç olarak yansıtılmaktadır. Kampanya Varınca para uygulaması üzerinde geçerli sayılmamaktadır. Kampanya tarihleri rezervasyonlar sağlandığı takdirde kampanyaya dahil edilmektedir. Yurtiçi ve yurt dışı turlarda ve yurt dışı uçak bilet satışlarında bu kampanya geçerli sayılmamaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.