1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Skywell Yetkilileri, Türkiye’de Stratejik Ortaklıkları Güçlendirme Kararlılığında
Skywell Yetkilileri, Türkiye’de Stratejik Ortaklıkları Güçlendirme Kararlılığında

Skywell Yetkilileri, Türkiye’de Stratejik Ortaklıkları Güçlendirme Kararlılığında

Çin'in önde gelen elektrikli otomobil üreticilerinden Skywell'in kurucu başkanı ve Skyworth Digital ile Skywell Europe'un sahibi ve kurucusu Stephen Wong ile Skywell’in kurucu ortaklarından ve CEO'su Wu Longba, Türkiye'deki mevcut stratejik ve teknolojik ortaklıklarını daha ileri taşıma hedefiyle Ankara'da bir araya geldi.

A+A-

Çin'in önde gelen elektrikli otomobil üreticilerinden Skywell'in kurucu başkanı ve Skyworth Digital ile Skywell Europe'un sahibi ve kurucusu Stephen Wong ile Skywell’in kurucu ortaklarından ve CEO'su Wu Longba, Türkiye'deki mevcut stratejik ve teknolojik ortaklıklarını daha ileri taşıma hedefiyle Ankara'da bir araya geldi. Toplantıda, Türkiye'ye yönelik yapılacak yatırımların ülke ekonomisine katkıları ve sürdürülebilirlik alanındaki yeni çalışmalar ele alındı.

Ankara'daki temaslarında, Skywell Türkiye ve Skywell Europe bölge direktörü Chen Quanrong ile Türkiye distribütörleri Ulu Motor arasındaki işbirlikleri değerlendirildi. Ulu Motor ve Ulubaşlar Grubu Kurucu Başkanı Nuri Ulubaş, Ulu Motor Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ziya Ulubaş, Skywell Europe & U.K CEO’su Mahmut Ulubaş ve ev sahibi Skywell Ankara Yetkili Bayii Yönetim Kurulu Başkanı Cankay Çetinkaya da toplantıda yer aldılar. Skywell'in Türkiye'deki başarılı satış performansıyla dikkat çeken Cankay Otomotiv, Skywell Resmi Plaketi ile ödüllendirildi; plaket, Skywell’in kurucu başkanı Stephen Wong tarafından Cankay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Cankay Çetinkaya’ya takdim edildi.

Gelecekteki planlarına yönelik olarak heyet, Ankara Çin Konsolosluğu ve Türkiye-Çin Ekonomik ve Ticari İşbirliği Forumu’na da katılarak çeşitli temaslarda bulundu. Skywell yetkilileri, Türkiye'de araç üretim hattı kurma, yedek parça tedarik sistemini Türkiye'ye getirme ve bazı parçaların üretimini burada gerçekleştirme konularında çalışmalarını sürdürmeyi ve Türkiye'nin yeni enerji araç endüstrisi teknolojisini geliştirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.