1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Mastercard’ın Türkiye’ye Yatırımları Artarak Devam Ediyor
Mastercard’ın Türkiye’ye Yatırımları Artarak Devam Ediyor

Mastercard’ın Türkiye’ye Yatırımları Artarak Devam Ediyor

Mastercard, Doğu Avrupa operasyonlarının yönetim merkezi olarak konumlandırdığı Türkiye’ye yatırımlarını artırarak sürdürüyor.

A+A-

Mastercard, Doğu Avrupa operasyonlarının yönetim merkezi olarak konumlandırdığı Türkiye’ye yatırımlarını artırarak sürdürüyor. Türkiye’de geliştirilen dijital ödeme çözümü Masterpass, yeni dönemde "Masterpass Teknoloji Hizmetleri A.Ş." adı altında faaliyetlerine devam edecek.

Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Avşar Gürdal, yatırımlarının Türkiye pazarına olan inançlarının bir göstergesi olduğunu belirtti. Gürdal, "Mastercard olarak, kullanıcılarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştıracak yenilikçi ödeme çözümleri sunmaya ve e-ticaret ödemelerinde liderliğimizi sürdürmeye kararlıyız. Türkiye’ye yaptığımız yatırımlar, ülkemizin potansiyeline olan inancımızı ve uzun vadeli taahhüdümüzü simgeliyor. Bugün Türkiye’deki toplam e-ticaret işlemlerinin üçte biri Masterpass üzerinden yapılıyor." dedi.

Mastercard EEMEA Masterpass Ürün Lideri Mithat Perköz ise Masterpass'in yerini sadece Türkiye’de sağlamlaştırmakla kalmayıp, bölgedeki diğer ülkelere de ihraç edeceklerini vurguladı. Perköz, "Yeni şirket oluşumumuzla birlikte Masterpass her zamankinden hızlı büyüyecek. Hâlihazırda Azerbaycan’da devreye aldığımız Masterpass, çok yakında Kazakistan’a açılacak ve bölgemizin tamamını kapsamayı hedefliyoruz." dedi.

Masterpass, 2024 itibarıyla 40 milyon kayıtlı kullanıcıya, 75 milyon kayıtlı karta ve 4 binden fazla üye işyerine ulaştı. E-ticarette her üç ödemeden birinin Masterpass üzerinden yapıldığı bu platform, kullanıcılarına güvenli, hızlı ve kolay dijital ödeme çözümleri sunmaya devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.