1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Enpara Kimin? Enpara Sahibi Kimdir?
Enpara Kimin? Enpara Sahibi Kimdir?

Enpara Kimin? Enpara Sahibi Kimdir?

Enpara.com, Türkiye'nin ilk dijital bankası olarak 2012 yılında hizmete girmiştir ve QNB Finansbank'ın bir iştirakidir.

A+A-

Enpara.com, Türkiye'nin ilk dijital bankası olarak 2012 yılında hizmete girmiştir ve QNB Finansbank'ın bir iştirakidir. Enpara.com, geleneksel şubeli bankacılık modelinden farklı olarak tamamen dijital platform üzerinden hizmet vermektedir. Bu nedenle şubesi bulunmamakta ve tüm işlemler internet bankacılığı, mobil bankacılık ve telefon bankacılığı üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Enpara.com'un sunduğu hizmetler arasında mevduat hesapları, kredi kartları, bireysel krediler, yatırım ürünleri ve sigorta hizmetleri bulunmaktadır. Enpara.com, müşteri memnuniyetine büyük önem verir ve kullanıcılarına şubesiz bankacılığın getirdiği maliyet avantajlarını yansıtmayı hedefler. Bu kapsamda, hesap işletim ücreti gibi birçok bankacılık ücretini almamaktadır.

QNB Finansbank'ın güçlü finansal yapısı ve bankacılık tecrübesi, Enpara.com'un Türkiye'deki rekabet gücünü artırmaktadır. Enpara.com, yenilikçi ve kullanıcı dostu hizmetleriyle dijital bankacılık alanında önemli bir yere sahiptir ve müşteri memnuniyeti açısından yüksek puanlara sahiptir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.