1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Citibank Türkiye Kimin? Citibank Türkiye Sahibi Kimdir?
Citibank Türkiye Kimin? Citibank Türkiye Sahibi Kimdir?

Citibank Türkiye Kimin? Citibank Türkiye Sahibi Kimdir?

Citibank Türkiye, 1975 yılında Türkiye'de faaliyet göstermeye başlamıştır ve Amerika Birleşik Devletleri merkezli Citigroup'un bir iştiraki olarak faaliyet göstermektedir

A+A-

Citibank Türkiye, 1975 yılında Türkiye'de faaliyet göstermeye başlamıştır ve Amerika Birleşik Devletleri merkezli Citigroup'un bir iştiraki olarak faaliyet göstermektedir. Citigroup, dünya genelinde geniş bir faaliyet ağına sahip olan global bir finansal hizmetler şirketidir.

Citibank Türkiye, bireysel, ticari ve kurumsal bankacılık alanlarında geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır. Bankanın sunduğu hizmetler arasında mevduat hesapları, kredi kartları, bireysel krediler, ticari krediler, yatırım ürünleri ve sigorta hizmetleri yer almaktadır. Citibank Türkiye, dijital bankacılık alanında sunduğu yenilikçi çözümlerle de öne çıkmaktadır.

Citigroup'un global deneyimi ve finansal gücü, Citibank Türkiye'nin rekabet gücünü artırmaktadır. Banka, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve sunduğu kaliteli hizmetlerle tanınmaktadır. Citibank Türkiye, Türkiye genelinde yaygın bir şube ağına sahip olup, aynı zamanda uluslararası alanda da faaliyet göstermektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.