1. HABERLER

  2. AKTUEL

  3. Mahmut Görgen ve Aslı Cevri'den Yeni Şarkı: 'Ada Sahilleri'
Mahmut Görgen ve Aslı Cevri'den Yeni Şarkı: 'Ada Sahilleri'

Mahmut Görgen ve Aslı Cevri'den Yeni Şarkı: 'Ada Sahilleri'

Mahmut Görgen'in aranjörlüğünde ve Aslı Cevri'nin vokalleriyle buluşan "Ada Sahilleri" şarkısı, WM Music etiketiyle dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor.

A+A-

Mahmut Görgen'in aranjörlüğünde ve Aslı Cevri'nin vokalleriyle buluşan "Ada Sahilleri" şarkısı, WM Music etiketiyle dijital platformlarda müzikseverlerle buluşuyor. Bu işbirliği, Aslı Cevri'nin kariyerindeki ilk single çalışması olması açısından da özel bir önem taşıyor.

Şarkının video klibi, Muğla'da yer alan antik Heraklia kenti yakınlarındaki ünlü Bafa Gölü'nde çekildi. Yönetmenliğini Fatih Doğukan Yılmaz'ın üstlendiği klip, tarihi ve doğal güzellikleriyle şarkının atmosferini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Mahmut Görgen'in modern deep house tarzındaki düzenlemeleri ve Aslı Cevri'nin dikkat çeken vokal performansıyla "Ada Sahilleri", dinleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi sunuyor. Şarkı, yayımlandığı anda büyük ilgi gördü ve tam bir yaz hiti olarak öne çıktı. Video klibi de WM Music YouTube kanalında müzikseverlerle buluştu.

Mahmut Görgen'in uluslararası alandaki başarısını pekiştiren bir diğer çalışması ise geçtiğimiz ay yayımlanan ve kısa sürede 1 milyon izlenmeyi aşan "Love" adlı şarkısı oldu. "Ada Sahilleri" ve diğer müzik çalışmaları, tüm dijital müzik platformlarında dinleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.